Få med deg Mandagskonsertene!

Mandagskonsertene på Hjerterom Kaffe&TeMandagskonsertene er Hjerterom Kaffe & Te sitt nye og spennende musikkkonsept. Vi ønsker å skape en arena for deg som er glad i god musikk og som ønsker å komme deg litt ut for å treffe folk.

Vi er så glade for at vi har fått med oss så mange dyktige musikkere til å stå for underholdningen. Sammen med de gleder vi oss til å invitere deg til mange flotte mandagskvelder på Hjerterom.

Mandag 29.mai er det premiere. På scenen står Bernt Fjellestad & Per Ove Åteigen m/ venner. Dørene åpner kl 19.30. Billetter kan kjøpes på Hjerterom fra 20.mai. Vi anbefaler alle om å kjøpe billett på forhånd da vi har begrenset plass og tror det kan bli trangt om plassen

Mandagskonsertene arrangeres av Hjerterom Kaffe & Te i samarbeid med Ole Louis Lilløy & Anette Lilløy.