Nye runder med TorsdagsQuiz er klar!

kafe-quizEndelig er høsten snart her og nye runder med Quiz på Hjerterom Kaffe&Te. I vår var det ved flere anledninger helt fullt i kaféens lokaler, og en kan vel trygt konkludere at Quiz er kommet for å bli. Nå er det satt opp 5 nye quizkvelder – og skal vi tro hjernen bak, er det bare å glede seg.

– Folk pleier å møte opp en halvtime før quiz for å sikre seg de beste bordene, sier Bernt Heiseldal entusiastisk.

Han har vært ansvarlig for TorsdagsQuiz på Hjerterom fra første dag, og gleder seg til en ny høst med utfordrende spørsmål til Venndølene.

I snitt har ca 50-60 personer i forskjellig alder møtt opp på arrangementet som arrangeres første torsdag i måneden. Her blir lagene utfordret i opp til 30 varierte spørsmål fra så mye som 10 forskjellige kategorier.

– Jeg prøver jo å gjøre spørsmålene så variert som mulig, men det er ikke alltid like enkelt. Kona mi er god til å hjelpe. Jeg prøver alltid ut spørsmålene på henne først, sier Bernt.

I vår var det hele syv forskjellige lag som vant eller delte førsteplassen på Hjerteroms TorsdagsQuiz, så spørsmålene må tydeligvis være godt variert. Men trenger en være med hver gang for å vinne premie, lurer vi på?

– Laget som vinner rundens quiz får et gavekort, og vi trekker også ut et av lagene som får gavekort. Det er med andre ord fullt mulig å bare komme innom og bli med. Men noen lag holder på gjennom hele høsten og da begynner spenningen og stige mot juletider og de siste rundene. Lagene kan da stryke det dårligste resultatet på de fem rundene, så det er mulig å vinne om en ikke har helt hellet med seg en av rundene, sier Bernt.

Han er spent på om det kommer noen nye “ildsjeler” inn fra siden og tar storeslem nå i høst – altså hovedgevinsten.

– Her er det bare å møte opp. Det kan være opptil fem personer på et lag, og det koster bare en femtilapp per person og være med, sier Bernt.

Vi gleder oss til å følge TorsdagsQuiz videre i høst, og ønsker Bernt lykke til med forberedelsene.
Første quizkveld er torsdag 24. august kl 19.30, så det er bare å sette av datoen. De neste datoene er 7. september, 5. oktober, 2. november og 7. desember.