“Kirkemiddag” på Hjerterom Kaffe&Te

"Kirkemiddag" ble arrangert på Hjerterom Kaffe&TeSøndag 14.januar ble det for første gang arrangert «Kirkemiddag» på Hjerterom kaffe og te. Det yret av folk i kafeen etter gudstjenesten, for det var mange som syntes at det kunne være en god idé å ta søndagsmiddagen på kafeen – og kanskje en god kaffe og is eller kake til dessert.

Kafeen fyltes fra kl.13.00, og kl.14.30 var det fortsatt mange folk der, mest småbarnsfamilier, men også en del godt voksne og noen eldre. Undertegnede med familie fikk også smakt på den gode lasagnen til Håkon Honnemyr. Han kunne fortelle at det hadde gått med ca. 70 porsjoner, dvs. 18 kg, med lasagne og i overkant av 30 wienerpølser, men heldigvis ble det nok mat til alle som kom.

Det er Håkon Honnemyr, sammen med frivillige medhjelpere, som har tatt på seg ansvaret med å lage kirkemiddag tre søndager i vår. Den neste er søndag 27.mai. I tillegg vil kafeen være åpen for kirkekaffe noen søndager (18.2. og 18.3.). Da er det Ronny Bryne, som er styreleder i kafeen, som har ansvar, godt hjulpet av sin kjære Anne Britt.

Hensikten med disse tilbudene er å legge til rette for et sosialt treffpunkt i sentrum på søndagene. Kafeen ligger jo ideelt til midt i sentrum, like ved lekeparken. Vi håper at mange vil ta turen innom fra kl.13.00 og utover de søndagene som kafeen skal være åpen – jo mer besøk nå, jo større sannsynlighet for at tilbudet fortsetter