Ny daglig leder på Hjerterom Kaffe&Te

Hilde Bakken blir ny daglig leder på Hjerterom Kaffe&TeNy daglig leder, fine kveldsarrangement, kaffe, mat og prat. Dette er noen stikkord for våren på Hjerterom kaffe og te.

Følelsen av å komme inn i varmen etter en strevsom dag….
Gleden over å kjenne lukta av at noen har stelt mat….satt på kaffen…
Takknemlighet over å være sammen med noen man er glad i og setter pris på….
Opptur over festen, musikken og de sosiale samlingene…
Roen når man bare vil krype inn i et hjørne og bare være litt i fred….
…..noe sånt er det vi ønsker at Hjerterom kaffe og te skal være. Et sted der det nesten er som å komme heim….

Vi håper mange av dere tar turen innom kafeen denne våren. Vi har mye godt å by på i tillegg til mat og drikke! Flere mandager i løpet av halvåret arrangeres det mandagskonsert i samarbeid med Louis lydstudio. Dere kan glede dere til å oppleve mange flotte artister. På torsdagskveldene fortsetter den populære quizen hver første torsdag i måneden. I tillegg blir det parkvelder og sørstatsgospelkonsert.
Mye godt å varme seg på gjennom vinteren og mot vår.

En motivert gjeng med ansatte gjør en god jobb. Og vi har flotte frivillige som stiller opp på ulikt vis. Og midt i dette står Hilde Bakken, erfaren i driften helt siden oppstart, men nå snart tilbake som kafeens nye daglige leder. Hva tenker du nå Hilde?
– Jeg tenker at dette blir en utrolig spennende og utfordrende jobb, smiler hun.
– Jeg føler meg veldig heldig som har fått denne muligheten. Gleder meg masse, og sammen med mine dyktige kollegaer og en god gjeng frivillige, håper jeg vi kan løfte kafeen til nye høyder og nå ut til enda flere. Vi har en utrolig bra beliggenhet, og et hav av muligheter vi må be om å få se.
Hilde forteller videre at hun har noe tid igjen av fødselspermisjon, men er allerede godt i gang med planlegging og gleder seg til fortsettelsen. Vi ønsker Hilde velkommen tilbake i ny jobb, er takknemlig for den fine jobben Anette Lilløy gjør som hennes vikar.

Velkommen til Hjerterom, kaffe, mat og kjas. Møteplass med varme!