Ny daglig leder på Hjerterom Kaffe&Te

Hilde Bakken blir ny daglig leder på Hjerterom Kaffe&TeNy daglig leder, fine kveldsarrangement, kaffe, mat og prat. Dette er noen stikkord for våren på Hjerterom kaffe og te.

Følelsen av å komme inn i varmen etter en strevsom dag….
Gleden over å kjenne lukta av at noen har stelt mat….satt på kaffen…
Takknemlighet over å være sammen med noen man er glad i og setter pris på….
Opptur over festen, musikken og de sosiale samlingene…
Roen når man bare vil krype inn i et hjørne og bare være litt i fred….
…..noe sånt er det vi ønsker at Hjerterom kaffe og te skal være. Et sted der det nesten er som å komme heim….

Fortsett å lese Ny daglig leder på Hjerterom Kaffe&Te

Nye runder med TorsdagsQuiz er klar!

kafe-quizEndelig er høsten snart her og nye runder med Quiz på Hjerterom Kaffe&Te. I vår var det ved flere anledninger helt fullt i kaféens lokaler, og en kan vel trygt konkludere at Quiz er kommet for å bli. Nå er det satt opp 5 nye quizkvelder – og skal vi tro hjernen bak, er det bare å glede seg.

– Folk pleier å møte opp en halvtime før quiz for å sikre seg de beste bordene, sier Bernt Heiseldal entusiastisk.

Han har vært ansvarlig for TorsdagsQuiz på Hjerterom fra første dag, og gleder seg til en ny høst med utfordrende spørsmål til Venndølene.

I snitt har ca 50-60 personer i forskjellig alder møtt opp på arrangementet som arrangeres første torsdag i måneden. Her blir lagene utfordret i opp til 30 varierte spørsmål fra så mye som 10 forskjellige kategorier.
Fortsett å lese Nye runder med TorsdagsQuiz er klar!

Få med deg Mandagskonsertene!

Mandagskonsertene på Hjerterom Kaffe&TeMandagskonsertene er Hjerterom Kaffe & Te sitt nye og spennende musikkkonsept. Vi ønsker å skape en arena for deg som er glad i god musikk og som ønsker å komme deg litt ut for å treffe folk.

Vi er så glade for at vi har fått med oss så mange dyktige musikkere til å stå for underholdningen. Sammen med de gleder vi oss til å invitere deg til mange flotte mandagskvelder på Hjerterom.

Mandag 29.mai er det premiere. På scenen står Bernt Fjellestad & Per Ove Åteigen m/ venner. Dørene åpner kl 19.30. Billetter kan kjøpes på Hjerterom fra 20.mai. Vi anbefaler alle om å kjøpe billett på forhånd da vi har begrenset plass og tror det kan bli trangt om plassen

Mandagskonsertene arrangeres av Hjerterom Kaffe & Te i samarbeid med Ole Louis Lilløy & Anette Lilløy.

Fantastisk gøy Sørstatsgospel!

Sørstatsgospel v/Syvert Dale, Bodil Bakken Domingos og Margrethe Omdal HildebrandtMange folk møtte opp til årets første Sørstatsgospelkveld. Syvert Dale, Bodil Bakken Domingos og Margrethe Omdal Hildebrandt loste oss flott gjennom kvelden i et allsidig og spennende repetoar.

Med sitt eminente faste husband bestående av Per Erik Olsen (bass), Are Bjørnestad (trommer), Simon Aanonsen (gitar) og May-Linne Danielsen (piano) serverte trioen flere kjente gospelperler vi alle kan godt. Det var for anledningen trykket opp sangtekster til alle blant bordene, og allsangen var upåklagelig. Heldigvis får vi se disse igjen i april, da det arrangeres ny gospelkveld i kaféens lokaler. Det gleder vi oss allerede til, for dette ble en fantastisk morsom musikalsk kveld.

Ny daglig leder for Hjerterom Kaffe&Te på plass!

Hjerterom Kaffe&Te. Ny daglig leder på plassCarl Nicolaysen er ny daglig leder for Hjerterom kaffe og te. Han begynte mandag 13.2 og er nå på full fart inn i alt arbeidet i kafeen. Carl er gift med Maria og sammen har de en datter og venter nummer to til sommeren. Familien bor på Flekkerøya men opprinnelig er Carl fra Asker.

Han har erfaring fra kaféarbeid og jobb i Filadelfia Kristiansand. Så vi har fått en dyktig arvtaker etter Linette Moy Vik.

Stikk gjerne innom kaféen og hils på Carl!

17. februar var Linette Moy Vik sin siste dag som dagligleder for Hjerterom kaffe og te. Hennes smittende humør og blide åsyn har bidratt til at kafeen virkelig har vært et bra sted å komme til. Vi takker så mye for hennes gode innsats i kafeen og ønsker henne lykke til videre!

Vårprogrammet 2017

Vårprogram Hjerterom Kaffe&Te 2017Nå er vårprogrammet på Hjerterom Kaffe&Te klart! Dette blir bra!

Hver måned starter vi med TorsdagsQuiz under ledelse av Bernt Heiseldal. Det betyr nok en sjanse til å stille lag, skjerpe hjernen og sanke poeng mot finalen i slutten av sesongen.
Vi satser også på konserter som før. Denne våren får vi blant annet høre Ole Kristian Årdalen samt flere musikere og sangere delta på Sørstatsgospel. I mars er det mulig å gå på date i vinterkvelden. Da starter vi nemlig opp ny runde med parkveld. Og i juni får vi både Barnas Dag og Handelens Dag. Dette blir stas!

Klikke her for å laste ned vårens program i pdf.

Kvalitetskaffe på matmarkedet i sentrum

Salg av kaffe matmarkedet 24. septLørdag 24. september var det Matmarked i sentrum i regi av Næringsforeningen. Hjerterom Kaffe&Te stilte opp med sin nye utedisk for anledningen og hadde stort fokus på manuelt håndbrygget kaffe.

Mange stoppet opp for å smake på nybrygget og god kaffe, og noen handlet også med seg kaffe hjem, samt benyttet sjansen til å sikre seg tilbudet på hjemmebryggesett for kaffe

Det ble en kjempeflott dag med masse folk i sentrum. Kaféen gleder seg allerede til neste matmarked.

Flott konsert med Elisabeth Fjermeros!

Konsert med Elisabeth FjermerosTorsdag 8. september arrangerte Hjerterom Kaffe&Te konsert med Elisabeth Fjermeros hvor publikum fikk servert fantastiske fremførte låter fra både gospel til country.

Med seg hadde Elisabeth sin søster som korist og fullt band. Det ble en stemningsfull aften og publikum fikk god valuta for pengene. Vi håper Elisabeth Fjermeros tar turen til oss igjen. Dette var knallbra!