Nye runder med TorsdagsQuiz er klar!

kafe-quizEndelig er høsten snart her og nye runder med Quiz på Hjerterom Kaffe&Te. I vår var det ved flere anledninger helt fullt i kaféens lokaler, og en kan vel trygt konkludere at Quiz er kommet for å bli. Nå er det satt opp 5 nye quizkvelder – og skal vi tro hjernen bak, er det bare å glede seg.

– Folk pleier å møte opp en halvtime før quiz for å sikre seg de beste bordene, sier Bernt Heiseldal entusiastisk.

Han har vært ansvarlig for TorsdagsQuiz på Hjerterom fra første dag, og gleder seg til en ny høst med utfordrende spørsmål til Venndølene.

I snitt har ca 50-60 personer i forskjellig alder møtt opp på arrangementet som arrangeres første torsdag i måneden. Her blir lagene utfordret i opp til 30 varierte spørsmål fra så mye som 10 forskjellige kategorier.

– Jeg prøver jo å gjøre spørsmålene så variert som mulig, men det er ikke alltid like enkelt. Kona mi er god til å hjelpe. Jeg prøver alltid ut spørsmålene på henne først, sier Bernt.

I vår var det hele syv forskjellige lag som vant eller delte førsteplassen på Hjerteroms TorsdagsQuiz, så spørsmålene må tydeligvis være godt variert. Men trenger en være med hver gang for å vinne premie, lurer vi på?

– Laget som vinner rundens quiz får et gavekort, og vi trekker også ut et av lagene som får gavekort. Det er med andre ord fullt mulig å bare komme innom og bli med. Men noen lag holder på gjennom hele høsten og da begynner spenningen og stige mot juletider og de siste rundene. Lagene kan da stryke det dårligste resultatet på de fem rundene, så det er mulig å vinne om en ikke har helt hellet med seg en av rundene, sier Bernt.

Han er spent på om det kommer noen nye “ildsjeler” inn fra siden og tar storeslem nå i høst – altså hovedgevinsten.

– Her er det bare å møte opp. Det kan være opptil fem personer på et lag, og det koster bare en femtilapp per person og være med, sier Bernt.

Vi gleder oss til å følge TorsdagsQuiz videre i høst, og ønsker Bernt lykke til med forberedelsene.
Første quizkveld er torsdag 24. august kl 19.30, så det er bare å sette av datoen. De neste datoene er 7. september, 5. oktober, 2. november og 7. desember.

Få med deg Mandagskonsertene!

Mandagskonsertene på Hjerterom Kaffe&TeMandagskonsertene er Hjerterom Kaffe & Te sitt nye og spennende musikkkonsept. Vi ønsker å skape en arena for deg som er glad i god musikk og som ønsker å komme deg litt ut for å treffe folk.

Vi er så glade for at vi har fått med oss så mange dyktige musikkere til å stå for underholdningen. Sammen med de gleder vi oss til å invitere deg til mange flotte mandagskvelder på Hjerterom.

Mandag 29.mai er det premiere. På scenen står Bernt Fjellestad & Per Ove Åteigen m/ venner. Dørene åpner kl 19.30. Billetter kan kjøpes på Hjerterom fra 20.mai. Vi anbefaler alle om å kjøpe billett på forhånd da vi har begrenset plass og tror det kan bli trangt om plassen

Mandagskonsertene arrangeres av Hjerterom Kaffe & Te i samarbeid med Ole Louis Lilløy & Anette Lilløy.

Hjerterom Kaffe&Te starter med Langøra kaffe!

Sami Langøra fra EtiopiaVi har nå startet å selge deilig kaffe fra Langøra Kaffebrenneri. Disse ildsjelene innen kaffe har startet et fantastisk konsept i sitt lille stabbur på Hjelseng Gård i Stjørdal. Kaffen er fortreffelig!

Langøra handler nemlig spesialkaffe som er sporbar og i sesong, med spennende og særegne smaker som begeistrer. Kaffen i hver pose er foredlet av de beste råvarer – et resultat av arbeidet til engasjerte og kunnskapsrike mennesker fra ulike områder av verden. Kaffens kvalitet avhenger i første omgang av opprinnelse, vekstforhold, bønnetype og prosessering. Dette er viktige faktorer som er med på å gi hver bønne sin unike smak. Gjennom brenneprosessen ønsker Langøra å ivareta og fremheve disse kvalitetene, slik at kaffebønnenes naturlige smaker og aromaer bevares.
Så gjenstår det bare for venndølene i gata og prøve – kom innom og kjøp med deg en stk deilig brent kaffe!

Fantastisk gøy Sørstatsgospel!

Sørstatsgospel v/Syvert Dale, Bodil Bakken Domingos og Margrethe Omdal HildebrandtMange folk møtte opp til årets første Sørstatsgospelkveld. Syvert Dale, Bodil Bakken Domingos og Margrethe Omdal Hildebrandt loste oss flott gjennom kvelden i et allsidig og spennende repetoar.

Med sitt eminente faste husband bestående av Per Erik Olsen (bass), Are Bjørnestad (trommer), Simon Aanonsen (gitar) og May-Linne Danielsen (piano) serverte trioen flere kjente gospelperler vi alle kan godt. Det var for anledningen trykket opp sangtekster til alle blant bordene, og allsangen var upåklagelig. Heldigvis får vi se disse igjen i april, da det arrangeres ny gospelkveld i kaféens lokaler. Det gleder vi oss allerede til, for dette ble en fantastisk morsom musikalsk kveld.

Ny daglig leder for Hjerterom Kaffe&Te på plass!

Hjerterom Kaffe&Te. Ny daglig leder på plassCarl Nicolaysen er ny daglig leder for Hjerterom kaffe og te. Han begynte mandag 13.2 og er nå på full fart inn i alt arbeidet i kafeen. Carl er gift med Maria og sammen har de en datter og venter nummer to til sommeren. Familien bor på Flekkerøya men opprinnelig er Carl fra Asker.

Han har erfaring fra kaféarbeid og jobb i Filadelfia Kristiansand. Så vi har fått en dyktig arvtaker etter Linette Moy Vik.

Stikk gjerne innom kaféen og hils på Carl!

17. februar var Linette Moy Vik sin siste dag som dagligleder for Hjerterom kaffe og te. Hennes smittende humør og blide åsyn har bidratt til at kafeen virkelig har vært et bra sted å komme til. Vi takker så mye for hennes gode innsats i kafeen og ønsker henne lykke til videre!

Vårprogrammet 2017

Vårprogram Hjerterom Kaffe&Te 2017Nå er vårprogrammet på Hjerterom Kaffe&Te klart! Dette blir bra!

Hver måned starter vi med TorsdagsQuiz under ledelse av Bernt Heiseldal. Det betyr nok en sjanse til å stille lag, skjerpe hjernen og sanke poeng mot finalen i slutten av sesongen.
Vi satser også på konserter som før. Denne våren får vi blant annet høre Ole Kristian Årdalen samt flere musikere og sangere delta på Sørstatsgospel. I mars er det mulig å gå på date i vinterkvelden. Da starter vi nemlig opp ny runde med parkveld. Og i juni får vi både Barnas Dag og Handelens Dag. Dette blir stas!

Klikke her for å laste ned vårens program i pdf.

Kvalitetskaffe på matmarkedet i sentrum

Salg av kaffe matmarkedet 24. septLørdag 24. september var det Matmarked i sentrum i regi av Næringsforeningen. Hjerterom Kaffe&Te stilte opp med sin nye utedisk for anledningen og hadde stort fokus på manuelt håndbrygget kaffe.

Mange stoppet opp for å smake på nybrygget og god kaffe, og noen handlet også med seg kaffe hjem, samt benyttet sjansen til å sikre seg tilbudet på hjemmebryggesett for kaffe

Det ble en kjempeflott dag med masse folk i sentrum. Kaféen gleder seg allerede til neste matmarked.

Flott konsert med Elisabeth Fjermeros!

Konsert med Elisabeth FjermerosTorsdag 8. september arrangerte Hjerterom Kaffe&Te konsert med Elisabeth Fjermeros hvor publikum fikk servert fantastiske fremførte låter fra både gospel til country.

Med seg hadde Elisabeth sin søster som korist og fullt band. Det ble en stemningsfull aften og publikum fikk god valuta for pengene. Vi håper Elisabeth Fjermeros tar turen til oss igjen. Dette var knallbra!